Kan man få forbrukslån på dagen?

torsdag januar 21, 2021

Mange av de som leter etter et forbrukslån på dagen trenger pengene i en viss periode hvor de ikke har tilstrekkelig kapital selv. Noen trenger å låne penger til oppussing, til større kjøp, en reise, en drøm eller lignende. Andre ønsker gjerne en ny bil, båt eller trenger hjelp til å refinansiere smålån og kreditter.

Uforutsette utgifter dukker gjerne opp når man minst venter det og da er tenker man ofte at man skulle hatt et lån på dagen. Om du har behov for penger raskt og trenger å låne disse kan en løsning være å søke forbrukslån hos BB Bank. Vi kan ikke love at du får utbetalt forbrukslån på dagen, men vi behandler alle søknader fortløpende.

Forbrukslånet tilbakebetaler du innen din satte nedbetalingsperiode, med en fast tilbakebetaling hver måned. Ønsker du det kan du derimot betale tilbake hele beløpet når du måtte ønske.

Se også: Hva er forskjellen på kredittkort og forbrukslån?

Representativt eksempel: kr. 150 000 o/5 år, nom. rente 11,70 %, eff. rente 12,13%, etabl.geb. kr. 990. totalt kr. 200 787.

Hva er forbrukslån på dagen?

Når noen søker etter forbrukslån på dagen ønsker de gjerne at lånet både innvilges og utbetales samme dag. I mange tilfeller er dette mulig å få til, men det avhenger av flere faktorer. Blant annet må all dokumentasjon være på plass og sendt inn til oss med søknaden dersom du ønsker forbrukslån på dagen.

Første steg på veien for å få forbrukslån på dagen er å få lånesøknaden godkjent. Dette avhenger fra sak til sak hvor fort man kan forvente å få svar på lånesøknad.  Noen saker krever flere dokumenter og håndtering enn andre. Blir søknaden godkjent samme dag vil du få et uforpliktende lånetilbud. Med elektronisk signering vil du kunne signere din lånesøknad raskere, og du vil dermed kunne motta lånet tidligere.

Det er med andre ord mange faktorer som avgjør om du kan få utbetalt forbrukslån på dagen. Vi kan ikke love deg dette, men vi gjør vårt ytterste for å gi deg så rask tilbakemelding som mulig. Vær også obs på at selv om du får svar på din søknad på dagen du søker betyr ikke det nødvendigvis at lånet blir utbetalt samme dag.

Dette bør du tenke på før du søker

Dersom du søker etter forbrukslån og ønsker det på dagen er det gjerne slik at du ønsker penger så fort som mulig. Før du inngår en låneavtale er det viktig at du tenker over flere ting:

  1. Hvor mye har du behov for å låne?
    Låner du mer enn du trenger eller akkurat den summen du har behov for? Kan du eventuelt finansiere deler av behovet på andre måter?
  2. Hvor mye har du mulighet til å betale i måneden?

Dette er spesielt viktig å tenke på når du setter ønsker nedbetalingstid. Ikke ta deg vann over hodet med å sette høyere månedlig tilbakebetaling enn du klarer, men tenk også på at desto fortere du nedbetaler lånet ditt desto billigere blir det.

Søk om forbrukslån

BB Bank tilbyr forbrukslån opp til kr 500 000 uten sikkerhet med en nominell rente fra 7,9%. Hva renten på ditt lånetilbud blir avhenger av en individuell vurdering. Å søke om forbrukslån hos BB Bank er helt uforpliktende.

Ønsker du å søke om forbrukslån hos BB Bank? Søk her.


Representativt eksempel: kr. 150 000 o/5 år, nom. rente 11,70 %, eff. rente 12,13%, etabl.geb. kr. 990. totalt kr. 200 787. 

Kan man få forbrukslån på dagen?