FORBRUKSLÅN


Søk om forbrukslån inntil kr. 500 000 - du får svar på dagen! 

Søk om inntil kr. 500 000 i forbrukslån - du får svar på dagen!

Et forbrukslån fra BB Bank vil si at du kan låne inntil kr. 500.000 og du vil få raskt svar på din søknad. Vi behandler alle søknader fortløpende slik at du får svar så fort som mulig. I vår åpningstid vil du i de fleste tilfeller få svar innen to timer etter at søknaden er sendt inn. Søknadsprosessen er rask, enkel og helt uforpliktende.

Vi vet at grunnene til at man ønsker å ta opp forbrukslån er mange og uansett hvilket formål du ønsker å låne til skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Send inn en uforpliktende søknad om forbrukslån via søknadsskjema eller ved å kontakte vår kundeservice på telefon 56 99 92 00.

Ønsker du rask utbetaling av lån? Når utbetalingen forekommer varierer fra sak til sak. Vi utbetaler ditt forbrukslån når du har signert lånedokumentene med Bank-ID og påkrevd dokumentasjon foreligger. Vi kan ikke love at vi utbetaler forbrukslån på dagen, men sender du oss skattemelding og lønnslipp med en gang, vil vi behandle dette samme dag. Ønsker du lånetilbudet, må du signere med Bank-ID og sende oss skattemelding og lønnsslipp. Tilbudet du mottar er helt uforpliktende. Du kan bruke pengene fra ditt lån uten sikkerhet til akkurat det du vil!

 

 

Ved lån hvor formål er refinansiering kan innvilget løpetid overstige 5 år gitt at løpetiden ikke overstiger eksisterende lån som skal refinansieres. Lån der låneformål er annet enn refinansiering, tillates ikke innvilget løpetid å være over fem år.

 

SØK HER

 

Representativt eksempel: kr. 150 000 o/5 år, nom. rente 11,70 %, eff. rente 12,13%, etabl.geb. kr. 990. totalt kr. 200 787.
DIFFERENSIERT MÅNEDSPRIS Renten vil variere ut i fra en individuell kredittvurdering.

Mer informasjon om forbrukslån

Rente på forbrukslån

Renten på forbrukslån som tilbys er individuell, og kan variere fra kunde til kunde avhengig av finansielle forutsetninger. Renten fastsettes basert på en helhetlig kredittvurdering. Nominell rente på forbrukslån på dagen fra 9,9% p.a.

Lånebeløp inntil kr.20 000 har rente fra 9,9% til 23% nom.
Lånebeløp mellom kr.21 000 og kr.100 000 har rente fra 9,9% til 19,9% nom.
Lånebeløp mellom kr.101 000 og kr.250 000 har rente fra 9,9% til 17,9% nom.

Eksempler på månedlig terminbeløp og effektiv rente på forbrukslån:

Eksemplene er basert på 11,9% p.a. nominell rente.

 

Lånebeløp/Nedbetalingstid 3 år eff. rente 5 år eff. rente 10 år eff. rente
kr. 60 000 kr 2 068 15,61 % kr 1 399 15,05 % kr 917 14,48 %
kr. 100 000 kr 3 394 14,41 % kr 2 286 14,06 % kr 1 488 13,73 %
kr. 150 000 kr 5 224 13,79 % kr 3 396 13,57 % kr 2 203 13,35 %
kr. 300 000 kr 10 028 13,18 % kr 6 725 13,08 % kr 4 346 12,96 %

 

Representativt eksempel: kr. 65 000 o/5 år, eff. rente 14,86 %, etabl.geb. kr. 990. totalt kr. 90 600.

Etableringsgebyr

Etableringsgebyr ved lån uten sikkerhet kr 990 og månedsgebyr kr 45 er inkludert i effektiv rente. Renten kan endres med 6 ukers varsel iht. gjeldende bestemmelser.

Nedbetalingsstid

Skal du ta opp et nytt forbrukslån kan du velge en nedbetalingstid fra 1 til 5 år. Hvilken nedbetalingstid du velger avgjør hvor stor månedlig beløp du skal betale. Det er også viktig å vite at selv om du setter en nedbetalingstid kan du innfri lånet før tiden uten ekstra kostnader. 

Jo kortere nedbetalingstid du velger, jo mindre renter og gebyrer vil du måtte betale. 

Ved innvilget forbrukslån vil du få en nedbetalingsplan. Denne viser deg detaljert hva ditt lån vil koste deg i avdrag, renter og gebyrer, samt det månedlige beløpet som skal innbetales. 

 

Rente på forbrukslån - fra 9,9 %

BB Bank tilbyr lån uten sikkerhet, med en nominell rente fra 9,9 %. Et lån uten sikkerhet vil si at det er et lån hvor du slipper å stille med pant i for eksempel bolig eller løsøre. Det at lånet ikke er sikret er også grunnen til at renten på forbrukslån er høyere enn på for eksempel bolig- og billån. Ved et lån uten sikkerhet må utstederen av lånet kompensere for risikoen det er å gi ut et lån uten sikkerhet ved å kreve en høyere rente. Motsetningen til dette er et lån med sikkerhet, som for eksempel et boliglån. Her vil banken ta pant i boligen du kjøper slik at risikoen blir mindre og de kan tilby deg en lavere rente.

Renten på forbrukslån blir satt på bakgrunn av en individuell kredittvurdering. En kredittvurdering er nødvendig for å kontrollere at du er kredittverdig og oppfyller våre kriterier for forbrukslån. Vi bruker kredittvurderingsselskapet Soliditet AS, du vil motta et brev i posten, per e-post eller en SMS når kredittsjekken av deg er gjennomført. På bakgrunn av denne, og resten av opplysningene du har sendt inn til oss setter vi en nominell rente på ditt lån.

Nominell rente angir det årlige rentebeløpet som en prosentandel av lånet. Det er effektiv rente som best beskriver hvor mye lånet koster, da man her tar hensyn til eventuelle gebyrer og dessuten tidspunktet for nedbetaling og rentes rente. På forbrukslån fra BB Bank påløper et etableringsgebyr kr. 990 og et termingebyr på kr. 45. Begge disse beløpene er medregnet i den effektive renten som blir opplyst.

Rentene på våre forbrukslån er fra 9,9% til 23 % nom. på lånebeløp inntil kr. 20 000, rente fra 9,9% til 19,9% nom. på lånebeløp mellom kr. 21 000 og kr. 100 000 og en rente fra 9,9% til 17,9% nom. på lånebeløp mellom kr. 101 000 og kr. 400 000.

Du kan også se priser på forbrukslån for mer informasjon og eksempler på hvordan renten påvirker det månedlige terminbeløpet. Eventuelt så kan du bruke vår lånekalkulator for å se hva du må betale månedlig i avdrag og renter.

Les mer om rente på Wikipedia.

Med en forsikring på ditt lån er du og din familie forsikret om noe uforutsett skulle inntreffe. Langvarig sykdom, arbeidsledighet eller ulykke kan ramme oss alle og i slike situasjoner kan det være vanskelig å betale ned på lånet. 

Forsikringen vil betjene dine månedlige terminbeløp og dermed gi deg én bekymring mindre i en ellers vanskelig situasjon. Låneforsikring betyr også ekstra trygghet for deg og dine nærmeste ved at restgjelden blir innfridd ved tap av liv. Låneforsikringen tilbys av AmTrust.

Låneforsikring - fra 1. april 2019           

Klikk her for AmTrust sin personvernerklæring.                

Klikk her for skademeldingsskjema.            

 

Lurer du på hvor mye ditt forbrukslån uten sikkerhet vil koste deg? Vår lånekalkulator viser hva du må betale månedlig i avdrag og renter. Terminbeløp er avhengig av lånebeløp, nominell rente og lånets løpetid.

Lånekalkulator

 

Det finnes mange grunner for at man søker om et forbrukslån. Noen ganger dukker det opp større uforutsette utgifter, eller muligheter man ønsker å ta. Det er ikke alltid man har alle midlene man trenger til å dekke disse og et forbrukslån kan da være et alternativ. I tillegg tar ikke et forbrukslån sikkerhet i dine eiendeler slik som boliglån for eksempel gjør. Du slipper da å stille med eiendeler til sikkerhet, og banken tar en større del av risikoen selv. 


Dersom du er i en situasjon der du har behov for et lån uten sikkerhet er det noen ting som kan være lurt å tenke igjennom før du bestemmer deg for å søke. Du må for det første vite hva du skal bruke pengene på. Det er ingen hemmelighet at det koster å betjene et forbrukslån over tid, det er derfor lurt og kun ta opp et lån som du vet at du har behov for, og som du vet du kan betjene.

Når du skal søke om et forbrukslån er det to ting du bør ta utgangspunkt i; hvor mye du har behov for å låne og hvor mye du har mulighet til å betjene lånet med per måned. Benytt gjerne vår lånekalkulator, den vil hjelpe deg å se hvor mye det lånet du ønsker vil koste deg med lav, middels og høy rente. Renten blir satt av banken på bakgrunn av en individuell kredittvurdering.

Søknadsprosessen er enkel og helt uforpliktende. Før lånet er utbetalt, kan du når som helst trekke søknaden eller gi beskjed dersom du ønsker å låne et lavere beløp.

Etter at du har søkt om forbrukslån vil du få raskt svar på din søknad, som oftest innen to timer etter at søknaden er sendt inn. Blir søknaden godkjent, og all dokumentasjon foreligger, kan vi i mange tilfeller utbetale lånet innen 24 timer.

Hos BB Bank kan du søke om et gunstig forbrukslån inntil kr. 500 000. Renten er fra 9,9 % nominell og du kan få en nedbetalingstid på ditt lån på inntil 5 år, eller inntil 15 år ved refinansiering. For å søke trenger du kun fylle inn vårt enkle, online søknadsskjema. Du kan også ta kontakt med vår kundeservice på telefon 56 99 92 00, så kan vi legge inn en søknad for deg.

En viktig huskeregel når det gjelder forbrukslån er at du ikke tar opp mer lån enn det du må, eller har råd til å betale tilbake!

Søk om forbrukslån her!

Det er veldig enkelt å søke om forbrukslån hos BB Bank. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut vårt online søknadsskjema og sende det inn til oss. Du kan også ta kontakt med oss på tlf. 56 99 92 00 og vi kan ta imot din lånesøknad over telefon. Det er helt opp til deg hvordan du ønsker å søke.

Ingen sikkerhet
Vi tilbyr gunstige forbrukslån. Du trenger ingen kausjonist eller medsøker for å søke om lån hos oss. Det kan likevel være en fordel å stille med en medsøker på din søknad dersom du har lav inntekt eller mye gjeld.

Lang erfaring
Vi har lang erfaring med håndtering av forbrukslån. Vi kan derfor tilby deg de beste betingelser innen forbruksfinansiering.

God service og betalingsutsettelse
Har du spørsmål til din søknad eller til de andre tjenester vil tilbyr er du alltid velkommen til å ringe oss på telefon 56 99 92 00 eller sende en e-post til post@bbbank.no. Vi har profesjonelle medarbeidere som gir deg den hjelp du trenger. Utover en gunstig rente og gode betingelser på ditt forbrukslån tilbyr vi også 2 måneders betalingsutsettelse i året.

Søk om forbrukslån her!