Et av markedets beste forbrukslån

BB Bank tilbyr en av markedets beste vilkår på beste forbrukslån på dagen. Vi tilbyr en gunstig effektiv rente fra 8,5%. Du kan bruke vår lånekalkulator til å finne ut hvor mye du må betale hver måned på lånet ditt. Renten på lånet baserer seg på en individuell kredittvurdering og varierer derfor fra kunde til kunde. Lånekalkulatoren gir deg en indikasjon på hvor mye du må betale ved tre forskjellige kredittvurderinger.

Drømmer du om å få råd til noe du har ønsket deg lenge? Søker du forbrukslån hos oss i dag, kan du ha pengene på konto innen kort tid. Som oftest innen 1-2 dager. Har du en inntekt under kr. 250 000 brutto per år, kan det være en god idé å søke sammen med noen. Vedkommende vil da være medsøker på lånesøknaden. En medsøker kan hjelpe deg til å få godkjent lånesøknaden din. Dere vil også kunne oppnå bedre vilkår på lånet dersom dere er to som søker sammen. BB Bank ASA, tidligere BB Finans AS, har over 30 års erfaring med forbrukslån og vi har stort fokus på at du skal bli en av våre mange fornøyde kunder som får lån på dagen.

Lånebeløp

kr 10 000
kr 400 000

Nedbetalningstid

1 år
15 år
Lav månedspris ved 9.9% nom.rente
Middels månedspris ved 14.8% nom.rente
Låneeksempel: kr. 65 000 o/5 år, eff. rente 14,86%, etabl.geb. kr. 990. totalt kr. 90 600. DIFFERENSIERT MÅNEDSPRIS Renten vil variere ut i fra en individuell kredittvurdering.

Må jeg ha sikkerhet eller kausjonist?
Ved opptak av et lån uten sikkerhet innenfor kr 300.000 behøver du i utgangspunktet ikke dette. Det er uansett alltid en fordel å søke sammen når man er gift, samboer eller lever i partnerskap. For lån utover kr 300.000 vil vi i de fleste tilfeller kreve sikkerhet i form av pant i fast eiendom. Dette kan for eksempel være en bolig, hytte eller en tomt. Pantet slettes med en gang du har innfridd lånet ditt. Dersom du stiller slik sikkerhet i forbindelse med låneopptaket kan du i de fleste tilfeller oppnå vår beste rente.

Må dere vite hva pengene skal brukes til?
Nei, vanligvis behøver vi ikke å vite dette. Noen ganger kan likevel denne informasjonen positivt påvirke beslutningen og i enkelte tilfeller vil vi be om dette som tilleggsinformasjon.

Søk om et av markedets beste forbrukslån