Et av markedets billigste forbrukslån

BB Bank ASA tilbyr gunstig forbrukslån med en effektiv rente fra 8,5%. Dettte er en av markedets rimeligste renter på forbrukslån. Vi behandler din søknad om gunstig forbrukslån raskt, og du får i de fleste tilfeller svar på lånesøknaden din innen 2 timer. Lån på dagen kan bli betalt ut samme dag som du søker dersom du er rask med å sende all etterspurt dokumentasjon i retur til oss. Du trenger ingen sikkerhet i bolig eller annen fast eiendom på et lån uten sikkerhet. Les mer på Wikipedia.

Betalingsfri måned på ditt forbrukslån
Vi tilbyr 2 måneders avdragsfrihet eller betalingsfrihet hvert år på ditt forbrukslån. Du kan benytte deg av dette når det passer deg. Ønsker du å spare mye penger? Da kan det være en god idé å søke om refinansiering hos BB Finans. Vi hjelper deg med å få orden i din økonomi.

Hvilke andre kostnader eller gebyrer tar dere i forbindelse med forbrukslånet?
I tillegg til renten kommer et etableringsgebyr, et månedlig fakturagebyr og et eventuelt tinglysningsgebyr i tilfeller med pant i fast eiendom. Dette er inkludert i den effektive renten.

Kan jeg trekke fra rentene på skatten?
Forutsatt at fradragsreglene ikke endres, kan 28% av rentekostnadene skrives av på skatten. Du får også fradrag for etableringsgebyret.

Søk om gunstig forbrukslån hos BB Bank ASA