Forbrukslån - lav rente

Vår laveste effektive rente er 8,5%. I den effektive renten er alle gebyrer og andre omkostninger inkludert. Det er ingen ekstra utgifter. Dersom du får godkjent din søknad om forbrukslån vil 28% av renteutgiftene i forbindelse med forbrukslånet automatisk bli fratrukket på skatten. Du trenger ikke melde dette til skatteetaten selv, men vi oppfordrer deg til å kontrollere tallene i selvangivelsen med årsoppgaven du får fra oss. Aldersgrensen for å kunne søke om forbrukslån på dagen er 20 år.

Forbrukslån uten sikkerhet
Vi tilbyr billig lån uten sikkerhet. Du ikke trenger ikke stille noen sikkerhet som pant i bolig eller lignende for å kunne søke hos oss. I noen tilfeller er det uansett en fordel å ha sikkerhet, hvis du for eksempel har lav inntekt. Det er da større sjanse for at du får innvilget lånesøknaden din.

Hvor lang tid tar det før jeg får utbetalt pengene?
Har du Bank-ID vil vi i de fleste tilfeller kunne utbetale lånet innen 24 timer. Dersom du ikke har dette vil det gå 2-3 virkedager avhengig av postgang. Vi må da legitimere deg ved hjelp av Posten sin
PUM-tjeneste. Søk forbrukslån her! Har du mange smålån å forholde deg til? Da kan det være en god idé å søke om refinansiering. Dette kan hjelpe deg til å rydde opp i en uoversiktlig privatøkonomi.

Søk om forbrukslån med lav rente