Informasjon om banken og koronaviruset

 

 

BB Bank følger Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet retningslinjer for å bidra til begrensning av Koronaviruset.

Banken vil fortsette normal drift som tidligere. Dersom du skulle ha behov for å kontakte oss er vi tilgjengelig på e-post og telefon.

 

Forbrukslån

Vi er klar over at mange kjenner på usikkerheten rundt egen arbeidssituasjon og vi ønsker å bidra til at kunder i BB Bank skal føle seg trygge. Dersom du er i en situasjon der hele eller deler av inntekten har falt bort kan du søke om avdragsfri periode. Vennligst kontakt oss på epost på post@bbbank.no og vi vil se nærmere på saken din.

 

Kredittkort

Banken har beredskap og fullt fokus på at alle betalingstjenester vil fungere som normalt. Vårt Credits kredittkort er tilknyttet VISA nettverket hvor alle tjenester tilknyttet dette fungerer som normalt.

Minner også om at du kan få en full oversikt via MinSide.

Du kan også lese om ofte stilte spørsmål her

 

Har du spørsmål knyttet til din reiseforsikring på ditt kredittkort, ber vi deg kontakte forsikringsselskapet Gouda Forsikring.

 

Sparekonto

Alle innskudd og uttak kan gjøres som normalt. Du har også full tilgang via MinSide hele døgnet for å se balanse og transaksjoner.

Dine innskudd hos Banken er dekket av Bankenes Sikringsfond.

 

 

Betalingsforsikring

Har du også betalingsforsikring på ditt lån eller kredittkort vil dette dekke deg og din familie dersom du blir syk eller permittert. For mer informasjon her, under låneforsikring.