Credits Visa kredittkort

  • Gebyrfritt varekjøp og minibankuttak i inn- og utland
  • Inntil 51 dagers rentefri kreditt
  • Inntil kr. 100.000 i kreditt
  • kr. 0 i års- og fakturagebyr
  • Gratis overføring til privatkonto
  • Mulighet for å sjekke saldo i de fleste minibanker i utlandet

HVORFOR CREDITS VISA?

Credits Visa er et 100 % gebyrfritt kredittkort. Du kan søke om en kredittgrense på inntil kr. 100 000. Bruken av Credits Visa kan tilpasses din egen økonomi med mulighet for fleksibel nedbetaling. Alle kjøp blir samlet på en oversiktlig faktura og utover minstebeløpet avgjør du selv hva du vil betale hver måned.

Credits Visa har en rekke fordeler som vil gjøre din hverdag enklere. Det er viktig å ha et kredittkort som har høy driftssikkerhet. Credits Visa er tilknyttet selskapet World Line, som er en verdensledende kredittkort operatør. Så snart du har lagt inn en søknad vil du få svar om den er godkjent eller ikke.

Credits Visa er et kort for alle anledninger

Hverdag - Med kredittkort holder du enkelt kontroll på egen økonomi. Credits Visa sin oversiktlige, månedlige faktura gjør det lett å se hva dine penger går til i en hektisk hverdag. Du kan selv velge å betale hele beløpet inn på en gang, eller betale minimumsbeløpet over tid. Credits Visa tilbyr deg også betalingsforsikring.

Netthandel - Handel over internett er blitt mer og mer vanlig og med Credits Visa er du beskyttet mot kortsvindel og tap av gods under kredittkjøpsloven. Credits Visa gir deg en enkel og trygg betalingsmåte på internett. Credits benytter også betalingsløsningen Verified by Visa, slik at du skal være sikker på at dine personopplysninger er trygge når du handler på nettet.

Vær smart, bruk Credits Visa kredittkort du også.

Mer informasjon

Dersom du skulle bli arbeidsledig/permittert, sykmeldt eller innlagt på sykehus (selvstendig næringsdrivende), så kan det være vanskelig å betjene utestående på ditt kredittkort. Med betalingsforsikring hos oss så trenger du ikke bekymre deg for dette. Ved uforutsatte og vanskelige livssituasjoner vil forsikringen kunne dekke dine månedlige utgifter på kredittkortet.

Betalingsforsikringen dekker 5 % av utestående saldo per måned og etter 150 dager/5 måneder blir så utestående saldo på kredittkortet slettet i sin helhet. Ved tap av liv så kan restgjeld slettes helt. Forsikringen gir trygghet for deg og dine nærmeste.

Forsikringen koster deg kun 0,9 % av utestående saldo på kredittkortet; kr. 9,- per 1000 lapp.

Hvem kan tegne betalingsforsikring?
For å kunne søke om betalingsforsikring tilknyttet kredittkortet ditt, så må du være mellom 18 og 65 år, og være lønnsmottager eller selvstendig næringsdrivende. Du må heller ikke være kjent med noen sykdom eller ha grunn til å regne med fremtidig sykdom, sykehusopphold eller arbeidsledighet/permittering.

Vil du lese mer om kredittkort?

Se Wikipedia