Lån uten sikkerhet

Søk om lån uten sikkerhet inntil kr. 300 000.

Et lån uten sikkerhet vil si at det er et lån hvor du slipper å stille med pant i for eksempel bolig eller løsøre. Et forbrukslån kan brukes til akkurat det du selv vil. I de fleste tilfeller behøver vi ikke å vite hva du skal bruke pengene til. 

Du kan søke om lån på inntil kr. 300 000 uten sikkerhet og pant. Du får svar på dagen og et uforpliktende tilbud om lån. Søknadsprosessen er rask, enkel og helt uforpliktende. 

Lånebeløp

kr 10 000
kr 400 000

Nedbetalningstid

1 år
15 år
Lav månedspris ved 9.9% nom.rente
Middels månedspris ved 14.8% nom.rente
Låneeksempel: kr. 65 000 o/5 år, eff. rente 14,86%, etabl.geb. kr. 990. totalt kr. 90 600. DIFFERENSIERT MÅNEDSPRIS Renten vil variere ut i fra en individuell kredittvurdering.

Hvem kan låne hos BB Bank? 

  • Du må være over 20 år
  • Du må ha fast inntekt
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller løpende inkasso

Hos oss kan du søke om lån med lav rente dersom du er over 20 år. I noen tilfeller der søker er under 25 år etterspør vi en medsøker på lånet. En medsøker, eller medlåntaker, er en person som er solidarisk ansvarlig sammen med hovedlåntaker for at lånet blir betjent i henhold til avtalt nedbetalingsplan. 

For å søke om lån uten sikkerhet med lav rente trenger du bare fylle ut et uforpliktende online søknadsskjema, eller ta kontakt med vår kundeservice på telefon 56 99 92 00. Du vil få raskt svar på din søknad om billig forbrukslån

Dersom du har mange dyre smålån kan det være en god idé å refinansiere. Ved refinansiering får du en bedre oversikt over din økonomi, ett månedsbeløp å forholde deg til samt mer penger til overs hver måned.

Søk om et lån uten sikkerhet fra BB Bank