LÅNE PENGER

LÅNE PENGER

Lån penger raskt med en gunstig effektiv rente fra 8,5 %.

Ønsker du å låne penger på dagen uten å stille sikkerhet i bolig? Vi kan muligens hjelpe deg. Vi tilbyr gode lån uten sikkerhet i bolig eller annen fast eiendom. Vi kan samtidig tilby en god effektiv rente fra 8,5 %. Denne renten er en av de beste i markedet.

Hos oss kan du søke om å låne penger uten sikkerhet inntil kr. 300 000. I over 30 år har vi spesialisert oss på å låne penger til private. Dersom din søknad om forbrukslån blir godkjent vil du få pengene raskt inn på konto. I mange tilfeller kan vi utbetale pengene allerede innen 24 timer.

Du kan bruke ditt forbrukslån til akkurat det du vil. Det finnes mange grunner for at man søker om et forbrukslån på dagen. Uavhengig om det er vaskemaskinen som har gått i stykker, uforutsette utgifter har dukket opp eller man trenger litt ekstra penger til drømmeferien, kan forbrukslån være et godt alternativ. Vi stiller ingen spørsmål til låneformålet.

Sjekk ut lånekalkulatoren vår, så ser du fort hvor mye du kan låne for å få et månedsbeløp som passer deg.

Lånebeløp

kr 10 000
kr 400 000

Nedbetalningstid

1 år
15 år
Lav månedspris ved 9.9% nom.rente
Middels månedspris ved 14.8% nom.rente
Låneeksempel: kr. 65 000 o/5 år, eff. rente 14,86%, etabl.geb. kr. 990. totalt kr. 90 600. DIFFERENSIERT MÅNEDSPRIS Renten vil variere ut i fra en individuell kredittvurdering.

For å kunne låne penger uten sikkerhet hos oss må du:

  • Være minst 20 år gammel
  • Ha fast inntekt
  • Ikke ha betalingsanmerkninger eller løpende inkassosaker

Du får mange fordeler når du låner penger fra BB Bank. Vi tilbyr blant annet to betalingsfrie måneder i året. En betalingsfri måned vil si at du slipper å betale terminbeløpet den aktuelle måneden du har søkt om betalingsfri. Mange av våre kunder benytter seg av dette tilbudet i måneder med store utgifter som for eksempel februar og desember.

Dersom du har spørsmål om å låne penger raskt er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på telefon 05115, eller sende en e-post til post@bbf.no. Du kan også søke om lån ved å sende inn din informasjon via vårt søknadsskjema.