Refinansiering av lån

HAR DU MANGE DYRE SMÅLÅN OG KREDITTER?

Refinansiering av lån og forbrukslån hos BB Bank ASA kan gi deg en lavere rente, et lavere månedsbeløp og gi deg en bedre oversikt over din privatøkonomi.

Det kan være mye penger å spare på refinansiering av kredittkort eller å flytte dine nåværende lån til
BB Bank. Vi har hjulpet mange av våre kunder med å spare tusenvis av kroner i året. Hos oss kan du søke om refinansiering inntil kr. 300 000, med en nominell rente fra 9.9 %.

Hvorfor søke refinansiering?
Smålån og kredittgjeld er ofte svært dyrt. Har du mange av disse, spredd over mange kreditorer, betaler du sannsynligvis mer enn nødvendig. På slike smålån påløper ofte gebyrer og rentene er høye. Med en refinansiering vil du kunne samle alle dine lån i ett og på den måten kun ha en kreditor å forholde deg til. Dette reduserer gebyrene, og i de fleste tilfeller vil du kunne få en mye lavere rente på ditt lån.

Fordeler med refinansiering av gjeld og smålån:

  • » Spar tusenvis av kroner årlig
  • » Du betaler et fast beløp hver måned
  • » Du kan alltid innfri lånet, helt eller delvis, uten ekstra kostnad
  • » Refinansier uten sikkerhet inntil kr. 300 000

Lånebeløp

kr 10 000
kr 400 000

Nedbetalningstid

1 år
15 år
Lav månedspris ved 9.9% nom.rente
Middels månedspris ved 14.8% nom.rente
Låneeksempel: kr. 65 000 o/5 år, eff. rente 14,86%, etabl.geb. kr. 990. totalt kr. 90 600. DIFFERENSIERT MÅNEDSPRIS Renten vil variere ut i fra en individuell kredittvurdering.

Trenger du hjelp til refinansiering?

Søknadsprosessen er rask, enkel og helt uforpliktende. Det eneste du behøver å gjøre er å legge inn en søknad via vårt online søknadsskjema. Fyll inn hvor mye du ønsker å låne (samlet sum for refinansieringen), og tast inn personinformasjonen din. I feltet for tilleggsopplysninger kan du vise til at dette lånet er ment som en refinansiering. Dersom din søknad blir godkjent kan vi ordne alt med dine gamle kreditorer, dette gjør vi selvfølgelig helt kostnadsfritt.

Send inn en uforpliktende søknad om refinansiering uten sikkerhet i dag, og se hvor mye du kan spare!