Avdragsfri måned

Betal mindre på lånet i en periode

Avdragsfri måned eller avdragsfritak kan være til hjelp dersom du har behov for å betale litt mindre på ditt forbrukslån i en periode. Avdragsfri måned vil si at du kun betaler renter og omkostninger i den perioden du har fått avdragsfritak for. Avdraget du egentlig skulle ha betalt i den aktuelle perioden fordeles utover gjenværende terminbeløp på lånet slik at disse stiger noe. I utgangspunktet tilbyr vi våre kunder inntil to måneder med avdragsfrihet hvert år. Dette forplikter imidlertid at kunden har overholdt sine betalingsforpliktelser de siste tolv månedene.

Forbrukslån uten sikkerhet
BB Finans tilbyr gunstige forbrukslån på dagen uten sikkerhet. Hvis du har Bank-ID har du mulighet for å få utbetalt ditt lån innen 24 timer. Du får uansett svar på dagen når du søker mellom kl.0000 og kl.1800 på hverdager. Søker du etter kl.1800 vil du få svar påfølgende virkedag. Vi krever ingen sikkerhet i bolig eller andre eiendeler når du søker om forbrukslån. Vi oppfordrer imidlertid alle som er samboer eller gift å ha med sin partner på lånesøknaden. Dette vil i de fleste tilfeller kunne redusere vår kredittrisiko, noe som fører til at vi av og til kan tilby bedre lånevilkår til deg som kunde.

Lånebeløp

kr 10 000
kr 400 000

Nedbetalningstid

1 år
15 år
Lav månedspris ved 9.9% nom.rente
Middels månedspris ved 14.8% nom.rente
Låneeksempel: kr. 65 000 o/5 år, eff. rente 14,86%, etabl.geb. kr. 990. totalt kr. 90 600. DIFFERENSIERT MÅNEDSPRIS Renten vil variere ut i fra en individuell kredittvurdering.

Gunstig rente
Vi kan tilby en gunstig effektiv rente fra 8,5%. Den renten kan du få tilbud om hvis du låner kr. 250.000 med 15 års nedbetaling. Renten fastsettes ut fra en helhetlig kredittvurdering av lånesøknaden der inntekt, gjeld, alder og betalingshistorikk spiller inn. Bruk vår lånekalkulator på forbrukslån for å se hva du kan forvente å betale på lånet ditt.

Må BB Finans vite hva pengene skal brukes til?
Nei, vanligvis behøver vi ikke å vite dette. Noen ganger kan likevel denne informasjonen positivt påvirke vår beslutning i spørsmålet om vi kan tilby deg et lån eller ikke. I enkelte tilfeller vil vi be om å få vite låneformålet som tilleggsinformasjon til lånesøknaden.

Har du spørsmål?

Er det noe du lurer på i forbindelse med avdragsfihet eller din lånesøknad kan du kontakte vår kundeservice på tlf. 05115 eller sende en mail til post@bbf.no

Interessert av at søke et Forbrukslån fra BB Finans?