Første gang du søker forbrukslån?

BB Finans hjelper deg gjennom søkeprosessen

Om det er den første gangen du søker om forbrukslån kan det være litt vanskelig og forståhva du må sende inn av dokumentasjon osv. Det første som må gjøres når du skal søke om et forbrukslån på dagen er at du må fylle ut en søknad, dette kan du enten gjøre via vårt online søknadsskjema, ved å ringe vår kundeservice på tlf. 05115 eller sende oss en mail på post@bbf.no. Husk på at en søknad hos oss er alltid helt uforpliktende.

Om du oppfyller kriteriene for å kunne få lån og du har sendt inn en søknad til oss, vil denne bli behandlet raskt av en av våre saksbehandlere. Søker du i vår åpningstid vil du i de fleste tilfeller få svar på din søknad innen to timer. Søker du en kveld eller i en helg vil vi svare på din søknad om forbrukslån på dagen påfølgende virkedag.

Etter å ha vurdert din søknad, og denne har blitt innvilget, vil vi sende ut lånedokumenter som må signeres og sendes tilbake til oss. På lånedokumentene skriver du også hvilket kontonummer du vil ha pengene utbetalt til. Når vi får lånedokumentene i retur i lag med kopi av siste selvangivelse, kopi av siste lønnsslipp og kopi av legitimasjon vil vi gjennomgå disse for å fastsette den endelige kredittbeslutningen. Dokumentene kan sendes til oss på e-post til post@bbf.no, på faks nr.55 27 40 01 eller i posten til BB Finans AS, Postboks 103 Minde, 5821 Bergen.

Du vil også få tilsendt en betalingsplan som viser hvor mye du skal betale på lånet hver måned. Vi tilbyr to betalingsfrie og to avdragsfrie måneder i året. Dette tilbyr vi for at du som kunde skal ha mulighet til å betale litt mindre om det noen måneder du behov for dette.

Lånebeløp

kr 10 000
kr 400 000

Nedbetalningstid

1 år
15 år
Lav månedspris ved 9.9% nom.rente
Middels månedspris ved 14.8% nom.rente
Låneeksempel: kr. 65 000 o/5 år, eff. rente 14,86%, etabl.geb. kr. 990. totalt kr. 90 600. DIFFERENSIERT MÅNEDSPRIS Renten vil variere ut i fra en individuell kredittvurdering.

Interessert av et Forbrukslån fra BB Finans?