Frihetslånet

Lån til forbruk med full frihet

Frihetslånet er et forbrukslån med full frihet. Du trenger ikke stille sikkerhet og pengene kan brukes til hva du vil. Trenger du en velfortjent ferie eller er det noe annet du drømmer om? Søk nå og få svar på dagen.

BB Finans tilbyr frihetslån på inntil kr. 300.000 uten sikkerhet. Samtidig får du svar på dagen når du søker og hvis du har Bank-ID kan vi utbetale pengene innen 24 timer dersom all dokumentasjon foreligger.

Er renten fast eller variabel?
Renten på våre forbrukslån på dagen er variabel og kan endres med seks ukers varsel i henhold til gjeldende bestemmelser.

Hva er renten?
Renten er avhengig av størrelsen på lånet og en generell kredittvurdering. Vi kan tilby en effektiv rente fra 8,5%. Renten du har fått tilbud om fra oss fremkommer av gjeldsbrevet du får tilsendt i posten eller på e-post.

Lang erfaring
BB Finans har over 30 års erfaring med frihetslån og andre lånetyper. Det er din sikkerhet for at vi alltid gjør vårt ytterste for å kunne tilby deg gunstige betingelser på lån.

Lånebeløp

kr 10 000
kr 400 000

Nedbetalningstid

1 år
15 år
Lav månedspris ved 9.9% nom.rente
Middels månedspris ved 14.8% nom.rente
Låneeksempel: kr. 65 000 o/5 år, eff. rente 14,86%, etabl.geb. kr. 990. totalt kr. 90 600. DIFFERENSIERT MÅNEDSPRIS Renten vil variere ut i fra en individuell kredittvurdering.

Interessert av Frihetslånet fra BB Finans?