Hurtiglån

Med et hurtiglån får du svar på dagen - lån inntil kr. 300 000.

 

Uforutsette utgifter har en tendens til å dukke opp på ubeleilige tidspunkt og det er ikke alltid man har penger for hånden når det dukker opp noe man trenger. Enten det er vaskemaskinen som ryker eller at badet har behov for oppussing. Slike prosjekter koster fort mye og det er ikke alltid at sparekontoen tåler slike belastninger. Søk om hurtiglån hos BB Finans og få svar på dagen. Vi stiller ingen spørsmål om hva lånet skal brukes til.

Din søknad blir vurdert utfra en individuell kredittvurdering. Dersom søknaden blir godkjent blir pengene utbetalt etter at signering av gjeldsbrev og dokumentkontroll er foretatt. Pengene settes direkte inn på din konto. Hurtig svar på din søknad gir deg anledning til å løse uforutsette hendelser som krever penger raskt og enkelt.

Søknadsprosessen er helt uforpliktende, det eneste du trenger å gjøre er å sende inn din informasjon via vårt online søknadsskjema, du kan også ringe en av våre saksbehandlere på telefon 05115 og de vil legge inn en søknad for deg.

Krav for hurtiglån:
» Du må være minimum 20 år gammel
» Du må ha fast inntekt
» Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller løpende inkasso

Når du søker om hurtiglån vil du få svar på din søknad innen to timer. Dersom din søknad blir godkjent og all dokumentasjon foreligger kan vi utbetale pengene allerede samme dag.

Lånebeløp

kr 10 000
kr 400 000

Nedbetalningstid

1 år
15 år
Lav månedspris ved 9.9% nom.rente
Middels månedspris ved 14.8% nom.rente
Låneeksempel: kr. 65 000 o/5 år, eff. rente 14,86%, etabl.geb. kr. 990. totalt kr. 90 600. DIFFERENSIERT MÅNEDSPRIS Renten vil variere ut i fra en individuell kredittvurdering.

Interessert av et Hurtiglån fra BB Finans?