Lån til forbruk

Et lån til forbruk, eller et forbrukslån er et lån uten sikkerhet som du kan bruke til hva du vil. For å søke om et lån til forbruk trenger du bare å fylle ut et enkelt online søknadsskjema eller ta kontakt med oss på tlf. 05115. Uavhengig av hvordan du søker vil din søknad bli behandlet raskt og profesjonelt. Vi vil så gi deg et uforpliktende lånetilbud som du kan gjennomgå for å se om det passer til ditt behov.

Må dere vite hva jeg skal bruke pengene til?
Nei, i de fleste tilfeller trenger vi ikke vite dette. Noen ganger kan likevel denne informasjonen ha positiv påvirkning på kredittbeslutningen, og i enkelte tilfeller vil vi be om dette som tilleggsinformasjon. Dersom du ønsker å søke lån til refinansiering, tar vi oss av innfrielse av eksisterende lån og småkreditter som du eventuelt har.

Må jeg ha sikkerhet eller kausjonist?
Nei, for et forbrukslån på dagen inntil kr. 300.000 behøver du i utgangspunktet ikke dette. Det er likevel alltid en fordel å være to som søker når man er gift, samboer eller lever i partnerskap. Vi kan da i de fleste tilfeller tilby bedre betingelser på lånet enn om du søker alene. Dette har vi mulighet til som følge av at risikoen vi tar i forbindelse med å gi lånet reduseres når dere er to på lånet.

Har du spørsmål er du alltid velkommen til å ringe vår kundeservice på tlf. 05115 eller sende en e-post til post@bbf.no.

Lånebeløp

kr 10 000
kr 400 000

Nedbetalningstid

1 år
15 år
Lav månedspris ved 9.9% nom.rente
Middels månedspris ved 14.8% nom.rente
Låneeksempel: kr. 65 000 o/5 år, eff. rente 14,86%, etabl.geb. kr. 990. totalt kr. 90 600. DIFFERENSIERT MÅNEDSPRIS Renten vil variere ut i fra en individuell kredittvurdering.

Interessert av et Forbrukslån fra BB Finans?