Låneformidlere

BB Finans er låneformidler innen forbrukslån og forbrukerfinansiering.

Vi driver landsdekkende utlånsvirksomhet og er engasjert i forbrukerfinansiering, herunder forbrukslån, refinansiering og kredittkort. Selskapet ble etablert i 1976 og er underlagt finansavtaleloven som også gjelder for banker.

Forbrukslån
Hos oss kan du søke om forbrukslån inntil kr. 250 000, den nominelle renten er fra 9,9 %. Du kan bruke pengene til akkurat det du ønsker - vi stiller ingen spørsmål! For å legge inn en søknad om lån på dagen trenger du kun å sende inn den etterspurte informasjonen ved hjelp av vårt online søknadsskjema, eventuelt så kan du ringe inn til en av våre saksbehandlere så vil de legge inn en søknad for deg. På forbrukslån kan du velge en nedbetalingstid på inntil 15 år.

Refinansiering
Dersom du har mange smålån og kredittkort kan det være mye penger å spare på refinansiering. Å sende inn en søknad om refinansiering er helt gratis og uforpliktende - dette vi si at dersom du kun ønsker å se hvor mye du kan spare på en refinansiering er det ingenting i veien for å legge inn en søknad hos oss. Søknaden legger du inn via vårt online skjema, eller ved å ringe 05115. Dersom du ønsker det kan vi også fikse alt med dine gamle kreditorer - helt uten ekstra kostnad.

Kredittkort
Vi tilbyr kredittkortet Credits Visa. Dette er et helt gebyrfritt kredittkort, hvor du kan søke om kredittgrense på inntil kr. 100 000. Kortet er gratis å få, ha og handle med, i tillegg til at det benytter verdensledende teknologi som ikke påvirkes av de stadige nedetidene i norske banksystemer. For å søke om Credits Visa kan du benytte vårt online søknadsskjema, du vil få raskt svar på din søknad.

BB Finans har over 30 års erfaring som låneformidler - det er din trygghet for at vi alltid gir deg de beste betingelser på din kreditt.

Lånebeløp

kr 10 000
kr 400 000

Nedbetalningstid

1 år
15 år
Lav månedspris ved 9.9% nom.rente
Middels månedspris ved 14.8% nom.rente
Låneeksempel: kr. 65 000 o/5 år, eff. rente 14,86%, etabl.geb. kr. 990. totalt kr. 90 600. DIFFERENSIERT MÅNEDSPRIS Renten vil variere ut i fra en individuell kredittvurdering.

Interessert av et Forbrukslån fra BB Finans?