Medlånetaker

Er solidarisk ansvarlig med hovedlånetaker.

En medlånetaker er en lånetaker som er solidarisk ansvarlig sammen med hovedlånetaker for at lånet blir betjent i henhold til avtalt nedbetalingsplan. Mange velger å ha med en medlåntaker når de søker forbrukslån. Det kan for eksempel være par som ikke ønsker at bare verdiene, som bolig og bil står på dem begge, men også gjelden. I noen tilfeller krever vi at du har en medlåntaker på lånet selv om du i utgangspunktet ikke ønsker dette. Dette kan blant annet være i tilfeller der din gjeldsgrad er for høy som følge av at du deler boliglånet med din samboer/ektefelle, men all gjelden står på deg.

Søk om forbrukslån på dagen på inntil kr. 300.000 med en effektiv rente fra 8,5%. Vi krever i utgangspunktet ingen sikkerhet dersom du ønsker lån inntil kr. 300.000. Ønsker du å låne mer enn kr. 300.000 kan vi behandle din søknad dersom du kan stille med sikkerhet i fast eiendom.

Lånebeløp

kr 10 000
kr 400 000

Nedbetalningstid

1 år
15 år
Lav månedspris ved 9.9% nom.rente
Middels månedspris ved 14.8% nom.rente
Låneeksempel: kr. 65 000 o/5 år, eff. rente 14,86%, etabl.geb. kr. 990. totalt kr. 90 600. DIFFERENSIERT MÅNEDSPRIS Renten vil variere ut i fra en individuell kredittvurdering.

Kan jeg trekke fra rentene på skatten?
Forutsatt at fradragsreglene ikke endres, kan 28% av rentekostnadene skrives av på skatten. Du får også fradrag for eventuelt betalt etableringsgebyr.

Hva gjør jeg når selvangivelsen kommer?
Skattemyndighetene får informasjon om utestående lån, betalte renter og betalte gebyrer som du kan skrive av på skatten. Kontroller at beløpet som står på selvangivelsen din er korrekt med årsoppgaven du får fra oss. Vi tilbyr også leasing og Credits Visa kredittkort. Du får raskt svar på søknaden din og eventuelt tilbud er helt uforpliktende.

Interessert av et lån med medlånetaker fra BB Finans?